RSS Feed
Nieuws
Aug
14
Aanmelden van storingen
Geplaatst door Mart Dirks aan 14 August 2013 14:51:37

Er zijn diverse manieren om bij Gewoon IT storingen te melden.

1. Stuur een e-mail naar support(at)gewoon-it.nl, vergeet niet uw adres en telefoonnummer op te geven svp.
2. Ga naar https://support.gewoon-it.nl/ en log in met u e-mailadres en wachtwoord.

Op deze manier wordt uw aanvraag in ons ticketsysteem opgenomen en kunt u de voortgang altijd volgen.

Enkele belangrijke tips:
Als u per e-mail op een lopende melding wil reageren, doe dit dan met een antwoord op de bevestigingsmelding. U kunt ook altijd via https://support.gewoon-it.nl/ reageren op uw melding.
Als u een nieuwe melding wilt aanmaken per e-mail, doe dit dan niet als een antwoord maar met een nieuwe e-mail.

Met vriendelijke groet,
Gewoon IT.

Lees meer »

Helpdesk Software Gewoon IT door Kayako case